Group:  English: Windows Vista » microsoft.public.windows.vista.general
Thread: wireless problem

HTVi
TV Discussion Newsgroups

wireless problem
"Dave" <Dave[ at ]mediacom.net> 12/30/2008 5:19:10 PM
I have AT&T DSL.My Motorola modem is connected to a Netgear router that also
has wireless built in. I have 2 Dell desktops hooked to the router using
Ethernet cables and a laptop PC that has wireless access. My problem is that
when my home phone rings and is answered it drops the internet connection on
the laptop PC and sometimes the internet will automatically come right back
up and at other times I will have to re-boot the internet up. I do not have
a problem with the desktop PC's. At&t put a whole house filter on the out
side phone box that is on the house and there is still a problem. Do any of
you have a suggestion as to how I can't get this fixed?
Thank you very much for your help.

Re: wireless problem
"CBoom" <someone[ at ]microsoft.com> 12/30/2008 5:55:45 PM
Hmmm this is very strange...

can you try connecting a different telephone?

disconnect all telephones and leave only one...

if you have a wireless telephone try a simple telephone vise vesus

there are also filters that you put on the cable that leads to the telephone
itself.. do you have those?

please post back with results of the above...


"Dave" <Dave[ at ]mediacom.net> wrote in message
news:iKs6l.11118$yr3.10192[ at ]nlpi068.nbdc.sbc.com...
[Quoted Text]
> I have AT&T DSL.My Motorola modem is connected to a Netgear router that
> also has wireless built in. I have 2 Dell desktops hooked to the router
> using Ethernet cables and a laptop PC that has wireless access. My problem
> is that when my home phone rings and is answered it drops the internet
> connection on the laptop PC and sometimes the internet will automatically
> come right back up and at other times I will have to re-boot the internet
> up. I do not have a problem with the desktop PC's. At&t put a whole house
> filter on the out side phone box that is on the house and there is still a
> problem. Do any of you have a suggestion as to how I can't get this fixed?
> Thank you very much for your help.
>
Re: wireless problem
"rak" <rakess[ at ]charter.net> 12/30/2008 8:06:14 PM
Assuming your phone is wireless, it is probably also 2.4ghz -- same as your
network. Easy solution is to change the phone out to one that is 5.8 or
6.0ghz. Widely available.

"Dave" <Dave[ at ]mediacom.net> wrote in message
news:iKs6l.11118$yr3.10192[ at ]nlpi068.nbdc.sbc.com...
[Quoted Text]
> I have AT&T DSL.My Motorola modem is connected to a Netgear router that
> also has wireless built in. I have 2 Dell desktops hooked to the router
> using Ethernet cables and a laptop PC that has wireless access. My problem
> is that when my home phone rings and is answered it drops the internet
> connection on the laptop PC and sometimes the internet will automatically
> come right back up and at other times I will have to re-boot the internet
> up. I do not have a problem with the desktop PC's. At&t put a whole house
> filter on the out side phone box that is on the house and there is still a
> problem. Do any of you have a suggestion as to how I can't get this fixed?
> Thank you very much for your help.
>

Home | Search | Terms | Imprint Contact
Newsgroups Reader - provided by WiredBox.Net
Suche nach Orten, Städten, Postleitzahlen, Vorwahlen, Kfz-Kennzeichen